Om mig

​​Jeg hedder Helle Rønn, er født i 1960 og bor i Århus. Den åndelige, spirituelle verden har altid været en del af mit liv, og jeg har snust til mange aspekter inden for denne verden. 


​Det være sig astrologi, numerologi, healing, drømmetydning med mere. Tarotkortene, som jeg startede med i 1986, blev min indgang til den professionelle gren.

​Især efter mødet med Birgith Tromborg, som virkelig satte mig i gang. Herefter blev jeg mere seriøs omkring mit arbejde og har taget kurser og forløb i clairvoyance og afdødekontakt hos både Marion Dampier Jeans, Christian Viborg og Bettina Thomsen.

Mit lille firma hedder Ayna v/Helle Rønn, og det gør det, fordi det viser meget godt hvordan jeg arbejder. Ayna betyder spejl, og man kan sige, at jeg holder et spejl op for dig.

​Du bestemmer så derefter, om du vil bruge det, du ser i spejlet. Jeg tror meget på den frie vilje og at vi selv er herre i eget liv.

​Jeg tror på, at vi alle kan udvikle vores intuition til clairvoyance, og arbejder altid med respekt for både levende og afdøde.​

​​Mine primære etiske regler er:

  • Tavshedspligt
  • ​Stiller ikke ind på 3. person
  • ​Fortæller ikke om død, ulykke og alvorlig sygdom.
  • ​Respekt – indlevelsesevne – ansvarlighed og etisk høj moral.​​

Kontakt Helle Rønn i dag og få en læsning!​

Udfyld formularen nedenfor, og jeg vil kontakte dig angående et tidspunkt for den ønskede session.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt Ayna v/Helle Rønn

Tlf.: 22 14 00 74

E-mail: helle@ayna.dk

CVR: 39632284